Bacon-be göngyölt csirkemáj

2011.03.06. 17:32 | SaveAnimals | Szólj hozzá!


 

Hozzávalók : csirkemáj ( személy szerint 2), bacon, cékla, darált hús, hagyma, fokhagyma, só, bors, kurkuma, tandori massala (elhagyható), a köret tetszőleges zöldségek ( itt most kelbimbó, spenót) párolva, jégsaláta. A csirkemájakat megtisztítom, majd beleforgatom mustár és majoranna keverékébe. Sózni nem kell, mert a bacon sós. Egy tepsibe teszem, lefedem alufóliával, 20 percig sütöm fólia alatt, majd 10 percig, az alufóliát levéve róla, amíg meg nem pirul.

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenfelereceptek.blog.hu/api/trackback/id/tr642715842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása