Sajtburger

2011.03.06. 18:02 | SaveAnimals | Szólj hozzá!

 

Előkészítési idő: 00:15 Főzési idő: 00:30 Adag: 4


 

Összetevők:
4 hamburger zsemle
250 dkg vegyes darált hús
salátalevelek
felkarikázott lilahagyma
paradicsom
1 kis fej vöröshagyma
2 cikk fokhagyma

bors
2 ek. Worcestershire sósz
lapkasajt
zsemlemorzsa
csemege uborka
mustár
ketchup
majonéz

Elkészítés:

A darált húshoz hozzáadjuk a szószt, fűszereket, felaprított hagymát és a zúzott fokhagymát. Jól összedolgozzuk őket és 4 szeletet formázunk belőle, majd meghintjük zsemlemorzsával. Kevés olajon vagy olaj nélkül grillen megsütjük.
A zsemléket félbevágjuk és belső oldalait kicsit megpirítjuk.
Rátesszük a salátalevelet, majd a húst, hagymakarikákat, 1-2 szelet paradicsomot és uborkát, sajtot, önteteket és a mikróban ráolvasztjuk kicsit a sajtot és kész is van.

Egyéb javaslatok:
A zsemlékre ügyeljünk oda, hamar megpirulnak.
 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenfelereceptek.blog.hu/api/trackback/id/tr132715951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása